Cristina Cuesta

Psicòloga

Soc la Cristina Cuesta, psicòloga col·legiada especialitzada en dol animal i intel·ligència emocional. El meu amor pels animals i la por de perdre’ls em va portar a formar-me per a poder acompanyar en el camí del dol les famílies que han perdut els seus estimats animals. Així doncs, des de fa més de cinc anys, acompanyo persones en dol per la pèrdua dels seus animals, ofereixo formacions, xerrades i tallers, i proporciono espais on parlar sense por i sense judici sobre la mort i el dolor per la pèrdua dels nostres estimats peluts.

Des del respecte, l’afecte i l’empatia, acompanyo el dol validant les emocions, proporcionant un lloc segur d’expressió i ajudant-te a sostenir-te quan sents que no pots fer-ho per tu mateix/a. Des de la confiança i el respecte, recorrerem junts i juntes el camí, buscant aquelles eines que necessitis en cada moment i transformant el dolor que ara sents en l’amor que ha estat sempre. Perquè l’única cosa més forta que la mort és l’AMOR.

Contacta con Cristina

Déjanos tus datos y Cristina se pondrá en contacto contigo lo antes posible.

Le informamos conforme a lo previsto en el RGPD de 27 de abril de 2016 que ÁLVARO NARVÁEZ GODOY (AFTER LIFE VETS), recaba y trata sus datos de carácter personal, aplicando las medidas técnicas y organizativas que garantizan su confidencialidad, con la finalidad de gestionar la relación que le vincula. Usted da su consentimiento y autorización para dicho tratamiento. Conservaremos sus datos de carácter personal únicamente el tiempo imprescindible para gestionar nuestra relación. Podrá ejercitar los derechos de acceso, rectificación, supresión, limitación, portabilidad y oposición dirigiéndose a ÁLVARO NARVÁEZ GODOY (AFTER LIFE VETS) con dirección CERRO DE LA SACRISTÍA, 15, RIOGORDO, 29180, MALAGA.